Onze Diensten

Of het nu gaat om een defecte sanitaire voorziening, een verstopping, een lekkage, onderhoud en vervanging van cv-installatie, werkzaamheden aan uw goot of een aanpassing van de keuken…… Beks  Installatiebedrijf beheerst alle disciplines.

U kunt bij Beks Installatiebedrijf terecht voor:

Wat Doen Wij?

Loodgieter Werk

Bij Beks Installatiebedrijf kunt u terecht voor al uw loodgieters werkzaamheden. O.a. verstoppingen, lekkages, leidingwerk en meer.

Centrale Verwarming

Werkt de centrale verwarming niet meer naar behoren of wilt u de huidige radiatoren vervangen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring zorgen wij als deskundig installateur voor een optimaal warmtecomfort en een betrouwbare cv-installatie.

Sanitair

Een nieuwe keuken kraan installeren of een klein fonteintje laten plaatsen in het toilet? Op het gebied van sanitaire installaties zijn de mogelijkheden haast onbeperkt. Ook voor onderhoud en reparaties.

Cv Ketels

Beks Installatiebedrijf is uw vakkundige installateur voor het installeren van uw nieuwe cv-ketel en boiler. Daarnaast kunt u bij ons ook rekenen op een perfecte nazorg en het verhelpen van storingen. Wij zijn u graag van dienst.

Waterleiding

Nieuwbouw- of renovatieproject? We passen bestaand leidingwerk aan of leggen nieuw leidingwerk, geheel of gedeeltelijk, voor u aan. We maken ook aanpassingen voor legionella preventie,

Gasleiding

We passen bestaand leidingwerk aan, maar kunnen ook de gehele of gedeeltelijke aanleg van nieuwe leidingen verzorgen. Afpersen en controleren van bestaand leidingwerk is ook een mogelijkheid.

Zinkwerk

Zinkwerk hoort tot één van onze specialiteiten. Wij verzorgen het herstellen, reinigen, plaatsen of vernieuwen van zinken goten en alle voorkomende zink werkzaamheden in en om het huis.

Riool/Ontstoppen

Zit het doucheputje verstopt of loopt het water in de wc niet meer goed door? Met onze hogedruk rioolreiniger, rioolcamera en andere opsporingsapparatuur verhelpen we de meest complexe verstoppingen. Naast het ontstoppen van het riool verzorgen we ook de aanleg, het herstel en het onderhoud van bestaande rioleringen.

Beks Installatiebedrijf

Openingstijden

Maandag – Vrijdag 08:00 u -17:00u