Diensten

Diensten

Sanitair
Een luxe nieuwe badkamer volledig laten leveren en installeren of een klein fonteintje laten plaatsen in het toilet? Op het gebied van sanitaire installaties zijn de mogelijkheden haast onbeperkt.

Waterleidingen
Nieuwbouw- of renovatieproject? We passen bestaand leidingwerk aan of leggen nieuw leidingwerk, geheel of gedeeltelijk, voor u aan. We maken ook aanpassingen voor legionellapreventie.

Gasleidingen
We passen bestaand leidingwerk aan, maar kunnen ook de gehele of gedeeltelijke aanleg van nieuwe leidingen verzorgen. Afpersen en controleren van bestaand leidingwerk is ook een mogelijkheid.

Riolering/ontstoppingsservice
Met onze hogedruk-rioolreiniger, rioolcamera en andere opsporingsapparatuur verhelpen we de meest complexe verstoppingen. Naast het ontstoppen van het riool verzorgen we ook de aanleg, het herstel en het onderhoud van bestaande rioleringen.

Lood-, koper- en zinkwerk
Oud lood- koper- en zinkwerk in daken is vaak aangelegd door echte ambachtslieden. Deze duurzame producten gaan jaren mee, mits het vakkundig is aangebracht. Met het vakwerk van onze loodgieters bent u daarvan verzekerd.

Dakbedekkingen
Bij dakwerkzaamheden bent u bij Beks op de goede plaats. We leggen, repareren en onderhouden uw dak. Er wordt alleen gebruik gemaakt van materialen van een hoogwaardige kwaliteit, waardoor u gegarandeerd vele jaren plezier zult beleven van uw dak. Wij geven op vrijwel al ons nieuwe dakwerk 10 jaar garantie.

Verwarming
Een extra radiator plaatsen, of een volledige nieuwe centrale verwarmingsinstallatie leveren en monteren? Beks Installatiebedrijf  verzorgt het graag voor u. Wij leveren en plaatsen onderhoudsvriendelijke ketels van een hoogwaardige kwaliteit.

Comfort Installateur
Kan ook uw woning nog een flink stuk comfortabeler worden gemaakt? Valt er ook bij u veel te winnen op het gebied van bijvoorbeeld veiligheid? Voor nu en met het oog op de toekomst? Wij denken eerlijk gezegd van wel. De UNETO-VNI Comfort Installateur helpt u hier desgewenst bij.

Duurzaam

Ook voor verduurzaming kunt u bij Beks terecht. Bijvoorbeeld voor de aanleg van complete warmtepomp-verwarmingsinstallaties, het aanbrengen van zonneboilers en van zonnestroom (Pv-zonnepanelen), of het onderhoud van zonneboilers.

Beks Installatiebedrijf

De Lind 35

5062 HM Oisterwijk

Contact

T: 013-52 82 016

F: 013-52 86 280

E: info@beks-install.nl

Beks Installatiebedrijf

De Lind 35

5062 HM Oisterwijk

Contact

T: 013-52 82 016

F: 013-52 86 280

E: info@beks-install.nl