Diensten

Sanitair
Een luxe nieuwe badkamer volledig laten leveren en installeren of een klein fonteintje laten plaatsen in het toilet? Op het gebied van sanitaire installaties zijn de mogelijkheden haast onbeperkt.

Waterleidingen
Nieuwbouw- of renovatieproject? We passen bestaand leidingwerk aan of leggen nieuw leidingwerk, geheel of gedeeltelijk, voor u aan. We maken ook aanpassingen voor legionellapreventie.

Gasleidingen
We passen bestaand leidingwerk aan, maar kunnen ook de gehele of gedeeltelijke aanleg van nieuwe leidingen verzorgen. Afpersen en controleren van bestaand leidingwerk is ook een mogelijkheid.

Riolering/ontstoppingsservice
Met onze hogedruk-rioolreiniger, rioolcamera en andere opsporingsapparatuur verhelpen we de meest complexe verstoppingen. Naast het ontstoppen van het riool verzorgen we ook de aanleg, het herstel en het onderhoud van bestaande rioleringen.

Verwarming
Een extra radiator plaatsen, of een volledige nieuwe centrale verwarmingsinstallatie leveren en monteren? Beks Installatiebedrijf  verzorgt het graag voor u. Wij leveren en plaatsen onderhoudsvriendelijke ketels van een hoogwaardige kwaliteit.

Lood-, koper- en zinkwerk
Oud lood- koper- en zinkwerk in daken is vaak aangelegd door echte ambachtslieden. Deze duurzame producten gaan jaren mee, mits het vakkundig is aangebracht. Met het vakwerk van onze loodgieters bent u daarvan verzekerd.

Comfort Installateur
Kan ook uw woning nog een flink stuk comfortabeler worden gemaakt? Valt er ook bij u veel te winnen op het gebied van bijvoorbeeld veiligheid? Voor nu en met het oog op de toekomst? Wij denken eerlijk gezegd van wel. De Techniek Nederland Comfort Installateur helpt u hier desgewenst bij.

Duurzaam

Ook voor verduurzaming kunt u bij Beks terecht. Bijvoorbeeld voor de aanleg van complete warmtepomp-verwarmingsinstallaties, het aanbrengen van zonneboilers, het water zijdig inregelen van bestaande Cv installaties, of het onderhoud van zonneboilers.

Beks Installatiebedrijf:

De Lind 35

5062 HM Oisterwijk

Contact:

T: 013-5282016

T: 06-10950730

E: info@beks-install.nl

TechniekNederland_Logo_Wit (400x190)